La xarxa de línees nocturnes de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) serà gratuïta durant la Revetla. D’aquesta manera, les 4 línees nocturnes amb 6 trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre donaran servei aquest divendres sense haver de pagar.

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha remarcat la importància de promoure el transport públic en dies com la Revetla. “Hem de fer feina perquè cada dia més gent empri els busos de l’EMT, també els vespres”, segons Ferrer.

Característiques

La xarxa de servei nocturn inclou quatre línees que tenen sis trajectes diferents. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línees en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.

  • La N2 va de Can Blau fins a Can Valero i passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.

  • La N3 uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria i passa per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.

  • La N4 parteix de son Bonet i recorre el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

Cal recordar que funciona els divendres i dissabtes i les vigílies de festius d’abans de la mitjanit i fins a les 6.25 hores (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores). Tenen una freqüència de pas per parada de 25 minuts

Tota la informació sobre el programa de festes de Sant Sebastià es pot consultar a la web www.santsebastia2018.com i a l’apliació per a mòbils descarregable des de Google Play http://bit.ly/2Aq2hur i compatible amb dispositius Android.Podeu consultar tota la informació sobre les festes de Sant Sebastià a la web www.santsebastia2018.com