Els Jocs del Mediterrani a Tarragona ja estan a punt. Les diferents seus ja estan implicades i preparades per acollir la competició. 

Així, el comitè de coordinació amb els municipis seus dels Jocs Mediterrani Tarragona 2018 ha acollit avui la trobada de 15 regidors i tècnics d'esports dels 15 municipis que acolliran les competicions esportives.

El comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, ha destacat que "la trobada ha servit per constatar la gran implicació de tots els municipis seus, que treballen amb intensitat perquè la competició es desenvolupi amb tota la normalitat i perquè les seves respectives localitats gaudeixin d'un esdeveniment esportiu d'abast internacional".

El gruix de la reunió s'ha dedicat a revisar aspectes institucionals i operatius de qüestions com el pla director de seguretat, els accessos, la neteja o la senyalització dels recintes, entre d’altres. Així mateix s’ha concretat que les instal·lacions esportives estaran a disposició del comitè organitzador dels Jocs a partir del dia 1 de juny, per tal d’enllestir els preparatius.