Bicipalma donarà servei a partir d’avui de les 6 del matí a les 2 del vespre. Aquest nou horari amplia i unifica l’anterior, i es passa de 110 hores setmanals a 140, 30 hores més a la setmana. L’increment és d’un 27 per cent.

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha destacat que amb aquesta mesura “es fa una passa més per oferir transport públic nocturn a Palma”. “Volem arribar a més gent, a més barrades i a més franges horàries perquè l’ús de la bicicleta segueixi creixent a Ciutat”, segons Ferrer. Fins ara, hi havia dos horaris diferents: entre setmana (de dilluns a divendres) de 7 a 23 hores i els caps de setmana (dissabte i diumenge), de 8 a 23 hores. A partir d’avui, tindrà el mateix horari durant tota la setmana.

Per a 2018, es preveu destinar 50.000 euros a l’adquisició d’unes 140 noves bicicletes per a Bicipalma que permetrà seguir renovant la seva flota. A més, s’instaurarà un nou perfil per a joves i es preveu ampliar el número d’estacions.

En dos anys i mig, s’ha donat un nou impuls a Bicipalma, amb cinc noves estacions que va permetre arribar a cinc nous barris (Llevant,Plaça de Toros, es Cotoner-es Fortí, es Molinar i Cas Capiscol. A més, s’ha renovat la flota de bicicletes en un 50 per cent i s’ha habilitat un telèfon d’incidències gratuït (900 705 900). Totes aquestes mesures s’han vist recompensades amb un increment considerable en el número d’usuaris, que en un any ha augmentat en un 42 per cent i s’ha passat de 1.997 a 2.831.