Avui s’ha escollit a la sala de plens els dissenys que il·lustraran tant sa Rua com sa Rueta 2018, que enguany es celebraran el proper 11 de febrer. L’obra d’ Isabel Lima Flores titulada “Màscares i Acció” ha estat la guanyadora del concurs de cartells per il·lustrar sa Rua 2018 mentre que l’obra titulada “Festa 2” de Marina Pascual López (nascuda l’any 2008)  ha estat la guanyadora del concurs per a il·lustrar sa Rueta 2018.  

Un jurat format pel gerent d’Eurocarnavales, Juan Parra; el membre de la Comissió de Festes José Manuel Pascual (Federació d’Associació de Veïns ; l’il·lustrador i professor de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, Joan Lluís Miró i la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha estat l’encarregat d’escollir aquestes obres com a guanyadores. Enguany s’han presentat a aquest certamen de sa Rua un total de 14 dissenys i set han optat a il·lustrar sa Rueta 2018.

Tal i com estipulen les bases del concurs l’autora guanyadora de Sa Rua rebrà un premi de 400 euros. La guanyadora del concurs per a dissenyar el cartell de sa Rueta 2018 -restringit a participants que no poden tenir més de 16 anys-rebrà un lot de llibres de la llibreria Drac Màgic.