El festival itinerant de teatre Trasatlántico arriba a Palma amb l’objectiu de posar en diàleg les ribes del Mar Mediterrani amb les del Rio de la Plata. Així, del 7 al 9 de febrer el Teatre Mar i Terra acollirà el certamen, que combina tallers amb obres de teatre.

 Les obres que es podran veure els dies 8 i 9 de febrer són una proposta argentina i una uruguaiana: "De Tiburones y otras rémoras", de Sergio Villanueva, interpretada per Iván Steinhardt i Romina Pintos; i "Tom Pain" de Will Eno, interpretada per Rogelio Gracía. Els actors, a més, oferiran el 7 de febrer dos tallers gratuïts: “Introducció al treball integral de l'actor”, impartit per Marina Wainer, directora de "De Tiburones y otras rémoras", i “El cos teatral”, impartit per Rogelio Gracía i Lucio Hernández. Per assistir als tallers és necessari reservar plaça en el correu joana.pbibiloni@gmail.com indicant a quin taller o tallers es vol participar.

 Es tracta de la segona edició del festival. L’agost de 2017 tres obres balears (“L'Arquitecte i l'Emperador d'Assíria”, “Dalí ha Mort” i “Stormy Red”) van viatjar a Buenos Aires i Montevideo per realitzar funcions als teatres Centro Cultural 25 de Mayo i Centro Cultural de España. Els artistes balears van oferir, també, tallers per als artistes argentins i uruguaians, compartint així coneixements i maneres de treballar: “Cultura Emocional”, impartit per Jeroni Obrador; “Iniciació al Bufó”, per Joana Peralta i “Iniciació a la performance”, per Concha Vidal.