Miquel Iceta ha rebut el suport com a president de la Generalitat en dos manifestos. El més significatiu és el que firmen destacats exconsellers de diferents governs de Jordi Pujol, sobretot de la desapareguda UDC, com Josep Antoni Duran Lleida, però també de CDC com Josep Miró. A més, el fundador del PP i exdiputat Manuel Milián Mestre també aposta per Iceta.

En el Manifest de suport a Miquel Iceta, s'assegura que el seu "sentit de la responsabilitat" els porta a reclamar el respecte a la legalitat, el reconeixement de Catalunya com a nació i a exigir de l'Estat una resposta política positiva a les aspiracions dels catalans.

Així, asseguren que "en aquests moments creiem que la candidatura a la Presidència de la Generalitat, encapçalada per Miquel Iceta, reforçada amb l'acord amb Units per Avançar, és la que millor recull les possibilitats d'obrir una nova etapa de concòrdia i de diàleg que tornin la pau social i política a Catalunya".

El manifest el signen els exconsellers de la Generalitat Lluís Alegre, Duran Lleida, Ignasi Farreres, Xavier Hernández, Toni Isac, Joaquim Llena, Caterina Mieras, Josep Miró Ardèvol, Josep M. Rañé, Xavier Sabaté i Antoni Siurana. Hi ha consellers de Pujol, però també de Pasqual Maragall i de José Montilla. Fonts pròximes als impulsors del manifest han assenyalat que alguns exconsellers, exdirigents o exdiputats de CDC no han firmat perquè ara estan en el sector privat i no volen significar-se públicament, però que pensen votar a Iceta al considerar que el procés ha estat nociu per Catalunya.

Així mateix, també donen suport tot un seguit d'exdiputats del PSC, però també d'UDC, com Jordi Casas o Conxita Tarruella, del PP com Manuel Milián i de CDC com Josep López de Lerma.

A més a més, destacats alts càrrecs de diferents governs tant catalans com espanyols també formen part d'aquest manifest. Entre ells està el professor Alfredo Pastor, així com l'editor Fèlix Riera.

Fundadors del PSC

Per altra part, destacats veterans militants del PSC, liderats per qui va ser el seu líder i tres cops (1984, 1988 i 1992) a candidat a president derrotat pel llavors poderós Pujol, Raimon Obiols, també han fet públic un manifest en el que afirmen que Iceta té la "intel·ligència política" per assumir el mandat a la Presidència e la Generalitat que "obri una nova etapa de retrobament entre catalans i de negociació exigent amb l'Estat cap a un nou pacte superador, en la millor tradició del catalanisme". Amb Obiols, signen el manifest fundadors del PSC com Irene Balaguer, Jordi Font, José Antonio González Casanova i Manuel Mas.