El Canet Rock ha fet públiques les principals bandes que actuaran a la cinquena edició del festival el proper 7 de juliol. Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango ja han anunciat la seva presència al certamen. S'estrenaran a l'escenari del Canet Rock les bandes emergents Sense Sal i Pupil·les, que aportaran el toc femení a la jornada; i repetiran al Pla d'en Sala els grups Animal, Zoo i Doctor Prats.

Enguany, s'oferirà una actuació que combina la música i el ball a càrrec de La Soul Machine i els Brodas Bros. Macaco s'estrenarà al festival amb les cançons del nou àlbum que publicarà aquest any així com els seus grans èxits. Per la seva banda, els valencians La Raíz oferiran una de les darreres actuacions abans d'acomiadar-se dels escenaris. Txarango, Els Catarres i els Amics de les Arts apostaran pels seus últims àlbums.

El festival supera enguany el número d'edicions dels anys 70, el mític certamen que el va veure néixer sorgit de la protesta i a la conquesta de llibertats. Al marge del cartell que ja s'ha fet públic, l'organització anunciarà altres formacions més endavant.