La més jove. Inés Arrimadas és l’única dona cap de cartell i és la més jove. Nascuda el 1981 a Jerez la Frontera, on el seu pare està destinat, es llicencia en dret i administració d’empreses a la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Comença a treballar en empreses com a consultora d’operacions i d’estratègies. Per la feina es trasllada a Barcelona. Amb la irrupció de Ciutadans, la jove i inquieta Arrimadas s’hi veu reflectida s’afilia a les joventuts. Ràpidament fa carrera interna en aquest nou projecte polític i en un no res és la portaveu dels joves. Albert Rivera ràpidament es fixa amb el potencial polític d’Arrimadas i el 2012 ja va a la llista. Rivera aconsegueix triplicar la representació de tres a nou diputats i Arrimadas agafa un fort protagonisme. Rivera ja està fent el salt a Madrid i ella és la designada per assumir el paper capdavanter de Ciutadans a Catalunya. La gran sorpresa és en les eleccions de 2015, quan Arrimadas és la candidata a presidenta per Ciutadans i porta el partit de 9 a 25 diputats i es converteix en la cap de l’oposició.

Tant a la campanya de 2015 com a la d’ara, Arrimadas comparteix protagonisme mediàtic i també en el mitins amb Rivera, que lidera Ciutadans.

Casada amb Xavier Cima, es van conèixer al Parlament quan el marit era diputat de Convergència. Ell ha deixat la política.

Encara que Arrimadas té un discurs fluid, en els grans debats queda encarcarada per un discurs prèviament escrit. Les seves frases són curtes i contundents, però no aprofundeix massa. En un debat amb la republicana Marta Rovira a La Sexta amb Jordi Évole va haver d’admetre que desconeixia la xifra d’aturats a Catalunya