Després d'un mes i mig de la dimissió de Jordi Ballart com alcalde de Terrassa, diverses fonts asseguren que la seva gestió ha estat polèmica i que ha deixat una "mala herència" al seu successor, Alfredo Vega, segons expliquen diverses fonts.

Aquestes crítiques es basen en sis aspectes diferents: no va saber gestionar el problema amb l'empresa de neteja de la ciutat, per la qual cosa Terrassa és una ciutat més bruta que la mitjana; la renovació del síndic de greuges es va haver d'aturar "per denúncies de frau" i els autobusos urbans "estan vells" i la flota no s'ha renovat prou els últims anys.

A més a més, la "mala gestió" també tindria a veure en què els últims anys de mandat de Ballart a Terrassa s'ha incrementat la petita delinqüència i el tràfic de drogues. Finalment també es considera que la personalitat de Ballart no ha ajudat massa en seguir endavant. Els seus crítics consideren que la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament de Terrassa ha estat plena de victimisme i denúncies de conspiracions contra ell, les quals no eren certes.