El president del PPC, Xavier García Albiol, ha demanat dissabte que es deixi de parlar de Carles Puigdemont perquè considera que és el passat. "Puigdemont i Junqueras representen el pitjor dels darrers 40 anys a Catalunya", ha afirmat Albiol, segons informa ACN, en un visita al barri gironí de Vila-roja on també ha manifestat que des del Parati Popular ara l'ignoraran.

El líder dels populars catalans també ha valorat com a surrealista la proposta de llista única que l'expresident Puigdemont ha llançat el matí de dissabte des de Brussel·les, després que ho fes el PDCat.

Albiol ha visitat aquest barrí gironí que ha fet, segons ell, un acte de valentia penjant banderes espanyoles i pintant-les a diferents parets de la zona.

Els veïns li han traslladat l'enuig perquè l'Ajuntament hagi decidit suspendre els focs artificials del final de les Fires de Sant Narcís per l'actual situació política.

El president dels populars ho ha trobat una barbaritat i ha demanat als concentrats que ells en comprin i els facin pel seu compte.