Quan va néixer aquest diari digital, el 2005, era evident que només podríem portar-lo endavant amb molta feina i escassos fons.

El temps ha passat i hem de dir que aguantem bé i caminem a una estimulant bona velocitat, Marisu Moreno i jo des del començament i al costat d'altres periodistes de raça i les ajudes insubstituïbles dels nostres col·legues més joves.

La meva successora, Angèlica Rubio, sap a fons el que és el periodisme i entén molt bé als de la nostra terra. Tot això resultarà molt útil.

És sabut, que fa uns mesos em va tocar jubilar-me. Segueixo escrivint en ELPLURAL.COM de tant en tant, perquè el periodisme continua en el meu cor on va entrar als 12 anys.

Al nostre diari, li faltava anar pels camins bonics del català. Em fa feliç que, enmig de tanta sense raó, els nostres lectors puguin, a partir d'avui, fixar la seva mirada en el que esdevé a Catalunya a través de dos grans periodistes: Jordi Mercader i Jordi Oliveres.

Quan es compleixen 40 anys del retorn de Josep Tarradellas i de la recuperació de la Generalitat és moment oportú per donar la benvinguda al nou ELPLURAL.CAT, desitjant-li molta sort.