Estrella Damm fa realitat el somni de 14 seguidors del Barça. Gràcies al concurs #IniestaPorUnDía, promogut pel FC Barcelona i Estrella Damm, patrocinador oficial del club, els guanyadors experimentaran en primera persona un dia a la vida del capità blaugrana, Andrés Iniesta.

Durante l'acte, Iniesta ha agraït a Estrella Damm “l'oportunidad que dona als participants de fer realitat una trobada com aquesta”. El capità blaugrana ha afegit que “no és massa habitual tenir la possibilitat de compartir aquests moments amb els fans”.

El concurs, fet a les xarxes socials, permet als guanyadors gaudir d'una jornada d'activitats exclusives. El dia ha començat amb el trasllat dels afeccionats des del Camp Nou amb l'autobús del primer equip. Un cop a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s'ha fet un entrenament seguint la metodologia Barça amb entrenadores de La Masia. Tot seguit, s'han trobat al camp amb Iniesta, on han compartit joc i consells futbolístics.  El dia acabarà al Camp Nou, a on faran una visita guiada per les instal·lacions i el Museu del Barça. A més a més, els 14 afortunats disposaran d'entrades pel partit que enfrontarà el Barça amb el Deportivo, el proper diumenge 17 al Camp Nou.