L'edició del 2018 del Mobile World Congress serà la millor que s'ha fet mai i preveu una xifra d'assistents similar a la de l'any passat, unes 108.000 persones, segons ha vaticinat aquest dimecres el conseller delegat de la patronal organitzadora (GSMA), John Hoffman.

La GSMA manté el seu compromís de fer el congrés a Barcelona fins al 2023 tal com diu el seu contracte i espera que la situació ho permeti. "El que volem és un entorn estable i segur", ha declarat el cap de màrqueting de la GSMA, Michael O'Hara, qui ha afegit que col·laboren estretament amb les autoritats del país per assegurar que l'edició del 2018 i les properes seran un èxit.

El congrés, que se celebrarà entre el 26 de febrer i l'1 de març, compta amb un programa de seguretat que s'ha fet conjuntament amb els Mossos i altres especialistes d'arreu del món i incorporarà més tanques protectores, entre altres per delimitar una nova àrea a l'exterior del recinte firal que s'anomenarà South village. Com a prova pilot, es farà un programa de reconeixement facial entre alguns dels assistents.