Autonomías
Pere Fuster nou conseller
Moment de la presa de possessió de Pere Fuster

Pere Fuster pren possessió com a conseller

Miquel Ensenyat ha presidit l'acte de presa de possessió de Fuster com a conseller del Consell de Mallorca

2
Jue, 8 Feb 2018

Pere Fuster ha pres possessió com a nou conseller del grup Més Per Mallorca del Consell de Mallorca en la sessió ordinària del Ple d'avui. Fuster ha substituït a Lluís Apesteguía, qui va dimitir per assumir el càrrec de cap de gabinet de la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears.

Pere Fuster va desenvolupar el càrrec de gerent del Parc Bit fins a la seva incorporació al Consell. És llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears i des del 1996 exerceix com a misser.

 

                  Publicista, RRPP y articulista